MBO Basisopleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

  • Home/
  • Rubrieken/
  • MBO Basisopleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen
‹ Terug

MBO Basisopleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1158

Ga naar MBO Basisopleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Heb je interesse in het begeleiden van diverse soorten mensen, zoals volwassenen en oudere cliënten met psychiatrische, psychosociale of gedragsproblemen? Start dan nu met de mbo basisopleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen. Je begeleidt individuele cliënten of groepen zodat deze leren om zelfstandig in de maatschappij te staan: je motiveert, coacht, activeert, stuurt en ondersteunt! Voor de basisopleidingen van het NTI MBO-College heb je geen vooropleiding nodig en hoef je geen stage te lopen. Na afronding van de basisopleiding kun je de opgedane kennis meteen toepassen in de praktijk of direct doorstromen naar de volledige MBO-opleiding.

Daarom kies je voor MBO Basisopleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen van het NTI:

  • Geen stage
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Officiële vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)