Developing Apple Watch Applications

‹ Terug

Developing Apple Watch Applications - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Developing Apple Watch Applications voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze training / cursus leert u de basisprincipes voor het programmeren van Apple Watch applicaties. U maakt onder andere kennis met de architectuur, de verschillende navigatie technieken en hoe u het design kunt aanpassen van een Apple Watch applicatie. Tenslotte leert u de wat meer geavanceerde functionaliteiten kennen zoals hoe u notificaties kunt gebruiken en hoe u maps en pins kunt toevoegen.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn WatchKitt app, iOS projecten, debugging technieken, iOS technologie├źn, storyboard, sliders, images en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met de basisprincipes voor het programmeren van Apple Watch applicaties.DoelgroepDe cursus is bedoeld voor iOS developers die het programmeren van Apple Watch applicaties willen leren.Inhoud cursusDe training / cursus Developing Apple Watch Applications is opgebouwd uit verschillende lessen:Developing Basic Apple Watch ApplicationsDeveloping Advanced Apple Watch ApplicationsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo