Fundamentals of Google Photos

‹ Terug

Fundamentals of Google Photos - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Fundamentals of Google Photos voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Google Photos eindgebruikers cursus leer je meer over de functionaliteiten van Google Photos. Je leer hoe je kunt inloggen, navigeren en configureren binnen Google Photos.Verder leer je hoe je je foto's kunt uploaden en bewerken en ga je aan de slag met je eigen album, collage en diavoorstellingen.Tot slot leer je meer over Google Photos voor Android en iOS zoals accountbeheer, zoeken, foto's bewerken en nog veel meer.Uw resultaatJe bent bekend met de mogelijkheden van Google Photos en je kunt gebruik maken van de functionaliteiten van Google Photos.DoelgroepEindgebruikersInhoud cursusHoofdstukkenGoogle Photos: Sign-in & NavigationGoogle Photos: Uploading & Editing PhotosGoogle Photos: Creating Albums & SlideshowsGoogle Photos for AndroidGoogle Photos for iOSMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo