CompTIA A+ (exam 220-901)

‹ Terug

CompTIA A+ (exam 220-901) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
14
Lesgeld per termijn:
€ 349

Ga naar CompTIA A+ (exam 220-901) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online CompTIA A+ training maak je kennis met de basisprincipes van IT, en is daarnaast een ideale training om je carrière te starten in de IT. Je maakt kennis met de verschillende functionaliteiten van een computer. Hierbij kun je denken aan de verschillende soorten en type moederborden, de installatie bij het eerste gebruik van een computer, de verschillende configuratie opties en je maakt kennis met de functie van een RAM geheugen.Tenslotte maak je kennis met de verschillende soorten harde schijven en drives en op welke manier je je opslag kunt beheren, leer je de basis van CPU's kennen en leer je welke verschillende soorten aansluitingen en kabels kunnen worden gebruikt voor je computer.Uw resultaatNa het volgen van deze training ben je in staat zelfstandig ondersteuning te geven aan eindgebruikers van een IT infrastructuur. Tevens ben je voorbereid op het CompTIA A+ examen 220-901.DoelgroepHelpdeskmedewerker, SysteembeheerderInhoud cursusHoofdstukkenCompTIA A+ Exam 220-901: BIOS MotherboardsCompTIA A+ 220-901: Memory and StoragePC ComponentsMonitors and Output DevicesPrintersNetworkingInternet ConnectivityLaptopsMobile DevicesComputer Hardware TroubleshootingTroubleshooting PrintersTestPrep 220-901 CompTIA A+Meer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo