Apache Storm Fundamentals

‹ Terug

Apache Storm Fundamentals - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
9
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Apache Storm Fundamentals voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze cursus krijgt u een introductie over Apache Storm. U maakt kennis met ZooKeeper in combinatie met de Storm Trident Architecture en hoe deze wordt gebruikt met het Storm Model.Tenslotte leert u de Storm architectuur uit te rollen en verkent u meerdere integraties zoals Hadoop, Kafka, JMX, Ganglia en zelfs automation via Puppet.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn Trident, RPC model, DRPC modes, Storm UI, Nimbus Thrift, HBase en nog veel meer.Uw resultaatNa afronding van deze cursus bent u bekend met de architectuur van Apache Storm.DoelgroepSoftwareontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenApache Storm Introduction ? Architecture and InstallationApache Storm Introduction - API and TopologyMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo