Base SAS 9 Programming

‹ Terug

Base SAS 9 Programming - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
16
Lesgeld per termijn:
€ 389

Ga naar Base SAS 9 Programming voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze cursus maakt u kennis met de programmeertaal SAS. U krijgt een korte introductie over SAS, u maakt kennis met de SAS omgeving, de basis van data sets, handling data errors en het opschonen en valideren van data. Daarnaast maakt u kennis met een aantal geavanceerde functionaliteiten zoals het ontwikkelen van rapporten en grafieken in SAS, verschillende functies van data transformatie en methodes om te debuggen.Tevens bent u optimaal voorbereid op de officiƫle certificering SAS Certified Base Programmer for SAS 9.Uw resultaatNa succesvolle afronding bent u bekend met de programmeertaal SAS en bent u tevens optimaal voorbereid op de officiƫle certificering SAS Certified Base Programmer for SAS 9.DoelgroepSoftwareontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenBase SAS 9 Programming: The SAS EnvironmentBase SAS 9 Programming: Introduction to Data SetsBase SAS 9 Programming: Working with Data SetsBase SAS 9 Programming: Creating ReportsBase SAS 9 Programming: Inputs and OutputsBase SAS 9 Programming: Data StructuresMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo