Fundamentals of IBM Sametime Web Chat 9

‹ Terug

Fundamentals of IBM Sametime Web Chat 9 - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
3
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Fundamentals of IBM Sametime Web Chat 9 voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Sametime Web Chat 9 eindgebruikers cursus van IBM leer je de functionaliteiten kennen van de applicatie.Ga aan de slag met het aanmaken van een account, het aanpassen van jou beschikbaarheidsstatus en audio en video instellingen.Tenslotte organiseer je groep chats en leer je hoe je opmerkingen kunt plaatsen bij bijlagen en screenshots.Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn uitnodigingen versturen, het delen van jouw omgeving en live berichten posten over een specifiek onderwerp.Uw resultaatJe bent bekend met de functionaliteiten van IBM Sametime Web Chat 9.DoelgroepEindgebruikersInhoud cursusHoofdstukkenIBM Sametime Web Chat 9: Sametime ConfigurationIBM Sametime Web Chat 9: Chatting & CallingIBM Sametime Web Chat 9: Organizing & Hosting MeetingsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo