Certified Cloud Security Professional (CCSP)

‹ Terug

Certified Cloud Security Professional (CCSP) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
16
Lesgeld per termijn:
€ 389

Ga naar Certified Cloud Security Professional (CCSP) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze CCSP training/cursus maakt u uitgebreid kennis met de zes domeinen die zijn opgesteld door ISCĀ² om de Certified Cloud Security Professional certificering te behalen. De zes kennisdomeinen die aan bod komen zijn:Architectural Concepts & Design RequierementsCloud Data SecurityCloud Platform & Infrastructure SecurityCloud Application SecurityOperationsLegal & ComplianceIn deze zes kennisdomeinen leert u het beveiligen van data en applicaties in de cloud. Daarnaast krijgt u te maken met operations management en maakt u kennis met de wettelijke regels die dienen te worden gehanteerd in de cloud omgeving.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn cloud computing, defined deployment models, cloud-hosted assets, data masking, methodologies, COC, storage as a service (STaaS), VM files, ACL, BC strategies, BC mechanisms, SAST, DAST, network support tools, VLAN, TLS, patches, ISMS, ISCS, GAAP guidelines en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met de zes domeinen die nodig zijn om de Certified Cloud Security Professional certificering te behalen.DoelgroepDeze training is bedoeld IT professionals die de Certified Cloud Security Professional certificering willen behalen.Inhoud cursusDe cursus is opgebouwd uit verschillende lessen:Cloud System Architecture ? Concepts and DesignCloud Data SecurityCloud System Security ? Platform and InfrastructureCloud Application SecurityCloud Service ? Operations ManagementCloud Service ? Legal and ComplianceMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo