HAVO (losse vakken)

‹ Terug

HAVO (losse vakken) - NTI

Niveau:
Staatsexamens
Type:
Staatsexamens
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 255

Ga naar HAVO (losse vakken) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij alsnog je HAVO-diploma halen? Dan ben je bij het NTI aan het goede adres! Je kunt je diploma snel en eenvoudig compleet maken met de losse vakken die het NTI aanbiedt. Deze opleiding is ook zeer geschikt wanneer je extra kennis wilt opdoen over een van de aangeboden vakken. De opleiding is inclusief lesmateriaal, examentraining en een inspirerend boek. Daarom kies je voor HAVO (losse vakken) van het NTI: Examentraining Beste prijs-kwaliteitverhouding Erkende onderwijsinstelling

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)