AWS Solution Architect ? Professional

‹ Terug

AWS Solution Architect ? Professional - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
15
Lesgeld per termijn:
€ 389

Ga naar AWS Solution Architect ? Professional voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online AWS, Amazon Web Services training leer je meer over het ontwerpen van gedistribueerde applicaties en systemen op het AWS-platform. Je leert in de training de verschillende services en infrastructuuropties die beschikbaar zijn in AWS om fout tolerante en zeer beschikbare systemen in de cloud te bouwen.Verder leer je de verschillende strategie├źn, oplossingen en technieken die beschikbaar zijn in AWS om minimale downtime te garanderen. Ook de verschillende prijsmodellen, evenals kostenoverwegingen voor verschillende architecturen komen aan bod.Daarnaast ga je verder met de verschillende implementatieservices die worden gebruikt om een schaalbaar, zeer beschikbaar en fout tolerant systeem in AWS te bouwen en in te zetten.Tot slot leer je hoe je AWS-netwerk- en connectiviteitsfuncties implementeert terwijl je meer te weten komt over AWS-netwerkontwerp en hoe je opslag- en databaseopties plant en hoe je de juiste architectuur voor gegevensopslag kiest.Andere onderwerpen die aan bod zullen komen zijn de verschillende gegevensreplicatie-opties in AWS , AWS-beveiligingsprocessen, de verschillende systemen en bedieningselementen , best practices voor het uitvoeren van een AWS-migratie en nog veel meer.Uw resultaatJe bent bekend met het ontwerpen van gedistribueerde applicaties en systemen op het AWS-platform.DoelgroepDatabasebeheerders, SysteembeheerderInhoud cursusHoofdstukkenHigh AvailabilityAWS Professional Solution Architect: Business ContinuityAWS Professional Solution Architect: CostingAWS Professional Solution Architect: Deployment ManagementAWS Professional Solution Architect: Network DesignAWS Professional Solution Architect: Data StorageAWS Professional Solution Architect: Data ReplicationAWS Professional Solution Architect: Security ControlsAWS Professional Solution Architect: Data SecurityAWS Professional Solution Architect: Scalability and ElasticityAWS Professional Solution Architect: Cloud MigrationAWS Professional Solution Architect: Hybrid ArchitectureMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo