Developing with Github

‹ Terug

Developing with Github - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
8
Lesgeld per termijn:
€ 169

Ga naar Developing with Github voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online GitHub cursus leer je meer over versiebeheer met Git en GitHub. Git zorgt ervoor dat software ontwikkelaars samen werken aan het stroomlijnen van het versiebeheerproces.Ga aan de slag met de installatie en configuratie van Git, de verschillende editors, repositories en aliases. Ontdek de features van GitHub, de webgebaseerde Git management systeem, zoals branches, changes, commits, push, pull en flow.Daarnaast leer je meer over de GitHub workflow, verzoeken, collaboratie en de desktop applicatie.Tot slot leer je meer over de GitHub extensie voor Visual Studio zoals taken, branches, changes en pull requests.Uw resultaatJe weet meer over versiebeheer door gebruik te maken van Git en GitHub.DoelgroepSoftwareontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenIntroducing GitWorking with GitWorking with GitHubGitHub Extension for Visual StudioMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo