Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions (exam 70-488)

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions (exam 70-488)
‹ Terug

Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions (exam 70-488) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
16
Lesgeld per termijn:
€ 389

Ga naar Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions (exam 70-488) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze SharePoint training / cursus leert u de belangrijkste functionaliteiten die nodig zijn voor de meest gebruikte SharePoint development activiteiten. Denk hierbij aan het plannen en ontwerpen van sites, access en managen van data, het implementeren van SharePoint oplossingen, user experience, Office Apps maken, implementeren van security en nog heel veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training kunt u zelfstandig SharePoint Server 2013 oplossingen ontwikkelen.DoelgroepDeze cursus is bedoeld voor Microsoft SharePoint professionals en/of ontwikkelaars die Microsoft SharePoint sites willen plannen, designen, onderhouden en developen. Deze training bereidt u optimaal voor op het Microsoft SharePoint 70-488 examen. Dit examen is onderdeel van de MCSD: SharePoint Applications certificering.Inhoud cursusDe training / cursus Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions (exam 70-488) is opgebouwd uit verschillende lessen:Planning SitesImplement SecurityManaging DataManage SolutionsUser ExperienceBusiness ProcessesCreate Office AppsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo