Adobe Photoshop CC

‹ Terug

Adobe Photoshop CC - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
8
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Adobe Photoshop CC voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Photoshop cursus / training leert u zowel de basis als de wat meer gevorderde functionaliteiten van Adobe Photoshop CC kennen. U verkent de basis zoals de gebruikersinterface van Photoshop CC maar tevens leert u ook de belangrijkste geavanceerde tools kennen.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn de user interface, text, text layers, free transform, crop images, gradients, transparancy, special effects, magic wand, eye color en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze Photshop cursus heeft u basiskennis en gevorderde kennis van Adobe Photoshop CC. U begrijpt de gebruikersinterface, de belangrijkste tools en u kunt eenvoudige bewerkingen uitvoeren.DoelgroepVoor iedereen die basiskennis en een stukje gevorderde kennis wil opdoen van Adobe Photoshop CSC. Kennis van een voorgaande versie van Photoshop is niet nodig.Inhoud cursusDe training / cursus Adobe Photoshop CC is opgebouwd uit de volgende lessen:Adobe Photoshop CC FundamentalsAdobe Photoshop CC Essential ElementsAdobe Photoshop CC Color and TransformingAdobe Photoshop CC Tools and FeaturesAdobe Photoshop CC Advanced Tools and FeaturesMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo