Developing and Implementing IoT Solutions

‹ Terug

Developing and Implementing IoT Solutions - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
10
Lesgeld per termijn:
€ 329

Ga naar Developing and Implementing IoT Solutions voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Internet of Things cursus leer je meer over hoe je IoT oplossingen kunt ontwikkelen en implementeren. Je leert over beveiligingsproblemen, evenals benaderingen voor het implementeren van beveiliging in IoT-apparaten. Daarnaast leer je meer over OpenCV wat belangrijk is bij het opzetten van goede ontwikkelomgevingen.Tevens staan we stil bij IoT- en cloud-mogelijkheden, evenals de waarde van cloud voor het emuleren van IoT en Azure IoT-mogelijkheden, waaronder het instellen van IoT Hub en het registreren van apparaten op Hub voor tracking. Verder behandelen we de geavanceerde mogelijkheden van IoT in de cloud en behandelt het de concepten van gegevens streaming en -analyse met IoT Hub.Je gaat aan de slag met de gedetailleerde concepten van het programmeren van IoT-applicaties met behulp van de Arduino-taal en Arduino IDE en je leert de verbinding tussen Arduino en Pi te vergemakkelijken om de input-outputmogelijkheden van applicaties te verbeteren.Werk met Raspberry Pi en Arduino om verschillende IoT-modellen te implementeren en leer hoe je geavanceerde IoT-applicaties kunt bouwen met behulp van Raspberry Pi en GPIO.Andere onderwerpen die aan bod zullen komen zijn Python om IoT-logica te implementeren, MicroPython en MicroPython-board, Pyboard, wifi-gebaseerde configuraties en nog veel meer.Uw resultaatJe weet hoe je Python, Raspberry Pi en Arduino kunt gebruiken om je eigen IoT oplossingen te maken.DoelgroepSoftwareontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenDeveloping and Implementing IoT Solutions: Principles of IoT and Python BasicsDeveloping and Implementing IoT Solutions: MicroPython BoardDeveloping and Implementing IoT Solutions: MicroPython and SecurityDeveloping and Implementing IoT Solutions: Using Raspberry Pi and OpenCVDeveloping and Implementing IoT Solutions: Raspi-config and GPIODeveloping and Implementing IoT Solutions: Arduino LanguageDeveloping and Implementing IoT Solutions: Cloud Implementation Using Azure IoTDeveloping and Implementing IoT Solutions: Azure IoT HubMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo