APM Project Management Qualification (PMQ)

‹ Terug

APM Project Management Qualification (PMQ) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
30
Lesgeld per termijn:
€ 375

Ga naar APM Project Management Qualification (PMQ) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online APM Project Management Qualification (PMQ) training leer je meer over alle aspecten van projectbeheer. Dit is een erkende, op kennis gebaseerde kwalificatie waarmee je de breedte begrijpt van de vaardigheden die nodig zijn om een project met succes te beheren.Het steeds veranderende en dynamische karakter van de projecten van vandaag benadrukt de noodzaak van proactief beheer van mensen, projectstrategie en aanpak, samen met de toepassing van degelijk commercieel en projectmanagement technieken.De training is gebaseerd op de syllabus APM Body of Knowledge inclusief strategische en commerciƫle overwegingen, samen met de technische, organisatorische en personele managementvaardigheden die vereist zijn om effectief deel te nemen aan projectbeheer.Uw resultaatJe bent bekend met de PMQ onderwerpen en optimaal voorbereid op het PMQ examen.DoelgroepEindgebruikers, Manager, Projectmanager, TeamleiderInhoud cursusHoofdstukkenAPM Project Management Qualification v2Meer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo