Data Warehousing with Hadoop

‹ Terug

Data Warehousing with Hadoop - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
7
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Data Warehousing with Hadoop voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Data Warehousing training leer je meer over dataverwerking met Hadoop. Ga aan de slag met de basis van Azure HDInsight en de essentiƫle architectonische componenten.Verken het Microsoft Analytics Platform-systeem en gebruik Hive om gegevens te beheren. De training staat ook stil bij de implementatie van data warehousing in de detailhandel.Je leert data warehousing-oplossingen ontwerpen en implementeren met behulp van Hive en PowerBI op HDInsight.Ontdek hoe je kunt werken met Spark en de in-memory mogelijkheden van data management. Tot slot leer je hoe je HDInsight-clusters kunt beheren en troubleshooten met Ambari en de Azure CLI-tool.Uw resultaatJe weet hoe je met Azure HDInsight en Hive kunt omgaan om data warehousing oplossingen te ontwerpen en te implementeren.DoelgroepData-analist, DatabasebeheerdersInhoud cursusHoofdstukkenData Warehousing with Hadoop: Managing Big Data Using HDInsight HadoopData Warehousing with Hadoop: Microsoft Analytics Platform System and HiveData Warehousing with Hadoop: HDInsight and Retail Sales Implementation Using HiveData Warehousing with Hadoop: Spark, HDInsight and Cluster ManagementMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo