Access 2013 Compleet

‹ Terug

Access 2013 Compleet - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
14
Lesgeld per termijn:
€ 129

Ga naar Access 2013 Compleet voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Access cursus / training maakt u uitgebreid kennis met Access 2013. Alle functionaliteiten komen aan bod. Deze Access cursus is zowel bedoeld voor de beginnende Access gebuiker als de ervaren Access 2013 gebruiker die zijn/haar kennis verder wil uitbreiden.Microsoft Access is het database programma binnen Microsoft Office 2013. U kunt er eenvoudige tot zeer complexe databases en/of applicaties mee maken. Zowel bedoeld voor zakelijke als particuliere gebruikers. De flexibele opzet van deze cursus zorgt ervoor dat u straks optimaal gebruik kunt maken van Access. Uw resultaatNa het volgen van deze Access cursus kent u alle relevante functionaliteiten van Access 2013 en kunt u Access optimaal gebruiken in uw eigen praktijksituatie. DoelgroepOffice gebruikersInhoud cursusInhoud cursusMaak kennis met een databaseCourses beherenGegevens gebruikenObjecten beheren en gegevensbladenDatabases maken, converteren en beveiligenGegevens organiserenGegevens verzamelen en analyserenTabelgegevens structurerenInvoeren met formulerenBesturingselementen plaatsenBesturingselementen verzorgenAfdrukken met rapportenOm er nog meer van te wetenMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo