Flickr for end users

‹ Terug

Flickr for end users - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Flickr for end users voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Flickr cursus maak je kennis met Flickr. Flickr wordt gebruikt voor het delen van foto's en videos.Je leert in deze cursus hoe je een account kunt aanmaken en kunt configureren. Je leert hoe je foto's kunt importeren, beheren en verwijderen en hoe je deze foto's kunt publiceren (publiekelijk of prive).Tenslotte maak je kennis met de Flickr community dat wordt gebruikt om foto's met elkaar te delen, het toevoegen en volgen van vrienden en gebruik te maken van de FlickrMail.Uw resultaatNa succesvolle afronding ben je bekend met het gebruik maken van Flickr voor het delen van foto's en videos.DoelgroepEindgebruikersInhoud cursusHoofdstukkenFlickr: Sign-in & SetupFlickr: Photo Storage ToolsFlickr: Organizing Photos & Creating AlbumsFlickr: Editing PhotosFlickr: Interacting with the CommunityMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo