Hardening Your Enterprise: Advanced Network Defense (CAST 614) - incl. examen

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Hardening Your Enterprise: Advanced Network Defense (CAST 614) - incl. examen
‹ Terug

Hardening Your Enterprise: Advanced Network Defense (CAST 614) - incl. examen - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
24
Lesgeld per termijn:
€ 929

Ga naar Hardening Your Enterprise: Advanced Network Defense (CAST 614) - incl. examen voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze CAST 614 cursus doe je de kennis en vaardigheden op om een aanvaller (hacker) te verslaan met zijn eigen skills. Je leert een solide verdediging op te zetten en kent de geavanceerde hacks en methodes die tegenwoordig gebruikt worden. Je leert echt je beveiliging te versterken, zelfs binnen bedrijfsarchitecturen. Ook het beveiligen tegen geavanceerde malware aanvallen is een belangrijk onderdeel in deze cursus.Deze cursus is inclusief examenvoucher, certificaat van deelname, Instructor led training modules en officiele e-courseware. Icttrainingen.nl is de enige geautoriseerde partner van EC-Council voor online trainingen in Nederland.Uw resultaatIn deze CAST 614 cursus doe je de kennis en vaardigheden op om een aanvaller (hacker) te verslaan met zijn eigen skills. Tevens ben je optimaal voorbereidt op het EC-Council CAST 614 examen.DoelgroepFirewall administrators, system architects, system administrators, windows administratorsInhoud cursusHoofdstukkenModule 1: FirewallsModule 2: Advanced FilteringModule 3: Firewall ConfigurationModule 4: Hardening: Establishing a Secure BaselineModule 5: Intrusion Detection and Prevention?Module 6: Protecting Web ApplicationsModule 7: Memory AnalysisModule 8: Endpoint protectionModule 9: Securing WirelessMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo