Big Data Fundamentals

‹ Terug

Big Data Fundamentals - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Big Data Fundamentals voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Big Data training / cursus leert u de basis van big data inclusief de verschillende tools die beschikbaar zijn, de big data stack en Apache Hadoop. Maar dit is niet alles, zo leert u ook hoe teams werken in big data organisaties en de uitdagingen en mogelijkheden die big data met zich mee brengen.Voor een compleet overzicht van de inhoud van deze training kunt u terecht onder het kopje inhoud.Uw resultaatU bent bekend met de basisprincipes van Big Data.DoelgroepDeze cursus is bedoeld voor IT Professionals zoals programmeurs en DBA's die werken met of interesse hebben in Big Data. Deze cursus kan ook geschikt zijn voor managers die verantwoordelijk zijn voor het wel of niet implementeren van Big Data systemen.Inhoud cursusDe training / cursus Big Data Fundamentals is opgebouwd uit verschillende lessen:The Big Data Technology WaveBig Data Opportunities and ChallengesMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo