Foundations of iOS Security

‹ Terug

Foundations of iOS Security - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Foundations of iOS Security voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze iOS Security training/cursus leert u de belangrijkste principes kennen van de iOS security architectuur. Daarnaast leert u hoe u bij een IPhone uw gegevens kunt beschermen, hoe u iOS toepassingen en apparaten voor enterprise kunt beveiligen, hoe u fuzz tests in diverse iOS applicaties kunt ontwerpen en beheren en leert u bijvoorbeeld ook hoe u jailbreaking tools kunt installeren en gebruiken op iOS apparaten.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn return-oriented programming(ROP), VPN protocols, iOS 8 support, Mandatory code signing, OS X Server, ARM calling en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met de belangrijkste principes van de iOS security architectuur.DoelgroepDeze cursus is bedoeld voor IT professionals die veilige iOS applicaties willen ontwikkelen en deployen.Inhoud cursusDe training/cursus Foundations of iOS Security bestaat uit de verschillende lessen:iOS Security Architecture and Application Data ProtectionSecuring Against Threats, Securing for Enterprise, and Jailbreaking DevicesMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo