Elementaire Belastingkunde

‹ Terug

Elementaire Belastingkunde - NHA

Niveau:
Administratie
Duur:
5 maanden
Lesgeld per termijn:
€ 229

Ga naar Elementaire Belastingkunde voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Belastingaangifte? Leer geld verdienen met de cursus Elementaire Belastingkunde Geld verdienen met belasting, hoe werkt dat? Moet je jaarlijks een andere partij benaderen om jouw belastingaangifte in te vullen? En moet je daar dan ook nog voor betalen? De vragen stapelen zich op. Waarom moeilijk doen? Volg de cursus Elementaire Belastingkunde en verzorg voortaan zelf de belastingaangifte. Met de cursus Elementaire Belastingkunde van NHA vullen jaarlijks duizenden mensen zonder problemen hun eigenén andermans belastingaangifte in. Aan de hand van de goed te volgen cursus, leer je hoe je op de meest voordelige en correcte wijze jouw aangifte inkomstenbelasting kunt invullen. Je komt alle‘ins en outs’ te weten van het huidige belastingstelsel. Box 1, Box 2 en Box 3: het worden vertrouwde begrippen. Het devies:‘betaal nooit te veel belasting’. Mooie bijverdienste Na het volgen van de cursus Elementaire Belastingkunde help je voortaan ook anderen bij het invullen van hun formulieren. Je hebt meteen een potentiële mooie bijverdienste te pakken. Verschillende vormen van belasting bestudeer je tijdens de opleiding om tot een goed begrip van de Wet op de Inkomstenbelasting te komen. Deze wet beslaat het grootste deel van de cursus. Compacte studie Volg de cursus Elementaire Belastingkunde: een compacte zelfstudie waarmee je nuén in de toekomst heel wat belastinggeld bespaart. Inclusief gratis software Je ontvangt voor de duur van de opleiding gratis toegang tot software van Unit4 Fiscaal Gemak, waarin je in een speciaal voor NHA studenten gemaakte kantooromgeving berekeningen voor jouw huiswerk maakt. Zo werkt studeren bij NHA Studieprogramma Elementaire Belastingkunde Na de inleiding worden de volgende onderwerpen behandeld: inleiding belastingrecht; Algemene Wet Rijksbelastingen; loonbelasting; belastingschijven en tabellen; dividendbelasting; omzetbelasting; winst uit onderneming; inkomstenbelasting; inkomsten uit diverse bronnen; vennootschapsbelasting; praktijkgerichte oefeningen. Om de Wet op de Inkomstenbelasting goed te kunnen begrijpen, komen deze verschillende belastingen in de cursus aan bod. Deze Wet op de Inkomstenbelasting zal het grootste deel van de cursus Elementaire Belastingkunde beslaan. In 16 lessen komt de theorie aan de orde. In de laatste 4 lessen worden enkele belastingaangiftes uitgewerkt. Onze cursus Elementaire Belastingkunde wordt constant gemoderniseerd. Dit is een cursus waarmee je nu en in de toekomst veel belastinggeld bespaart!

Over NHA

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.