CompTIA Linux+ Powered by LPI - Compleet (exam LX0-103 + LX0-104)

  • Home/
  • Rubrieken/
  • CompTIA Linux+ Powered by LPI - Compleet (exam LX0-103 + LX0-104)
‹ Terug

CompTIA Linux+ Powered by LPI - Compleet (exam LX0-103 + LX0-104) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
21
Lesgeld per termijn:
€ 529

Ga naar CompTIA Linux+ Powered by LPI - Compleet (exam LX0-103 + LX0-104) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Comptia Linux training / cursus leert u het besturingssysteem Linux te installeren, te gebruiken en te beheren. Na afronding bent u klaar om de examens voor de certificering CompTIA Linux+ Powered by LPI te doen.Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere het installeren van Linux, de shell gebruiken, het file systeem, gebruikers en groepen, beveiliging, Linux in uw netwerk en Apache en nog veel meer.Deze training is niet gericht op een specifieke distributie van Linux. U leert de algemene vaardigheden om het kwaliteitscertificaat CompTIA Linux+ te verkrijgen. De distributies Red Hat en Debian komen specifiek aan bod.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u in staat zelfstandig Linux te installeren, te gebruiken en te beheren.DoelgroepLinux systeembeheerders die hun CompTIA Linux+ Powered by LPI certificaat willen halen. De CompTIA Linux+ Powered by LPI certificering is een internationaal erkende en distributie onafhankelijke Linux certificering van CompTIA.Inhoud cursusDe inhoud is verdeeld over twee CompTIA Linux+ Powered by LPI trainingen (met bijbehorende examens):System ArchitectureInstallation and Package ManagementGNU and Unix CommandsAdvanced GNU and Unix CommandsDevices and FilesystemsKennistestScripting and Administrative TasksEssential System ServicesNetworking FundamentalsSecurity, Data, and AccessibilityKennistestMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo