Building Dynamic Web Sites with LAMP Stack

‹ Terug

Building Dynamic Web Sites with LAMP Stack - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Building Dynamic Web Sites with LAMP Stack voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze LAMP Stack training maakt u kennis met het bouwen van websites met LAMP Stack. U leert onder andere Lamp stack te creƫren door het installeren van het Linux-besturingssysteem en het gebruiken van de Linux command line. Daarnaast leert u hoe u PHP kunt installeren en leert u de basisprincipes van deze taal. Tenslotte leert u data aan te maken. te ontvangen, up te daten en te verwijderen in MySQL door gebruik te maken van PHP.Voor een compleet overzicht van de inhoud van deze training kunt u terecht onder het kopje inhoud.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met de mogelijkheden die nodig zijn voor het ontwikkelen en maken van Lamp stacks.DoelgroepDe cursus is bedoeld voor iedereen die Lamp Stacks wil leren maken.Inhoud cursusDe training / cursus Building Dynamic Web Sites with LAMP Stacks opgebouwd uit verschillende lessen:Creating a LAMP StackBuilding Dynamic Web Sites with MySQL and PHPMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo