Fundamentals of Cisco Jabber 11.8 for Windows

‹ Terug

Fundamentals of Cisco Jabber 11.8 for Windows - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
3
Lesgeld per termijn:
€ 179

Ga naar Fundamentals of Cisco Jabber 11.8 for Windows voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Cisco Jabber 11.8 voor Windows cursus leer je alles wat je moet weten van Cisco Jabber om er zelfstandig mee te kunnen werken.Je leert Cisco Jabber te openen, te navigeren, je status te veranderen, je profiel bij te werken en instellingen te veranderen zoals privacy en meldingen.Je leert ook hoe je contacten kunt toevoegen en verwijderen, hoe je contacten kunt importeren en beheren middels verschillende lijsten en groepen. Verder behandelen we berichten versturen, groepsgesprekken starten en het aanpassen van chatopties.Andere onderwerpen die aan bod komen zijn voice gesprekken, groepsgesprekken, WebEx meeting, integratie met Outlook of Google kalenders en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen ben je bekend met de basisfunctionaliteiten en in staat om zelfstandig te werken met Cisco Jabber 11.8 voor Windows.DoelgroepManager, Office gebruikers, TeamleiderInhoud cursusHoofdstukkenCisco Jabber 11.8 for Windows: Setting Up the ClientCisco Jabber 11.8 for Windows: Adding & Organizing ContactsCisco Jabber 11.8 for Windows: Using the Chat & Voice ToolsCisco Jabber 11.8 for Windows: Using the Meeting ToolsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo