Fundamentals of Instagram for iOS

‹ Terug

Fundamentals of Instagram for iOS - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
3
Lesgeld per termijn:
€ 129

Ga naar Fundamentals of Instagram for iOS voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Instagram cursus maak je kennis met Instagram voor iOS. Je gaat aan de slag met het aanmaken van een account en het configureren van de juiste instellingen.Op Instagram deel je foto's en videos op een simpele en snelle manier. Je leert in deze cursus ook hoe je nu deze foto's kunt delen en posten.Verder leer je hoe je commentaar en berichten kunt versturen en leer je hoe je foto's kunt verwijderen, taggen en hoe je hashtags en locaties kunt gebruiken.Uw resultaatNa succesvolle afronding van deze cursus ben je bekend met de mogelijkheden van Instagram voor iOS.DoelgroepEindgebruikersInhoud cursusHoofdstukkenInstagram for iOS: Sign-in & SetupInstagram for iOS: Sharing Photos & PostsInstagram for iOS: Editing & Tagging PhotosMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo