Developing Microsoft SQL Server 2012 Databases (exam 70-464)

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Developing Microsoft SQL Server 2012 Databases (exam 70-464)
‹ Terug

Developing Microsoft SQL Server 2012 Databases (exam 70-464) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
16
Lesgeld per termijn:
€ 389

Ga naar Developing Microsoft SQL Server 2012 Databases (exam 70-464) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze SQL Server 2012 training / cursus leert u database oplossingen te ontwerpen en te implementeren op basis van SQL Server 2012. Tevens leert u hoe tabellen, views en indexes kunt implementeren. Daarnaast komen ook nog belangrijke onderwerpen aan bod om te leren werken met XML data, Stored Procedures en het optimaliseren van queries.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn tabellen & views, indexes, stored procedures, CLR integratie, filestream configuratie, data manipulatie, XML Data, het optimaliseren van queries en nog veel meer.Uw resultaatU kunt zelfstandig database oplossingen ontwerpen en implementeren op basis van SQL Server 2012. Tevens bent u voorbereid op het MCSE examen 70-464.DoelgroepDatabase administrators en ontwikkelaars die database oplossingen ontwerpen en implementeren als onderdeel van hun dagelijkse werkzaamheden. Tevens is deze training voor iedereen die uiteindelijk de MCSE: Data platform certificering wil behalen.Inhoud cursusDe training / cursus Developing Microsoft SQL Server 2012 Databases (exam 70-464) is opgebouwd uit verschillende lessen:Implementing Tables and ViewsImplementing IndexesStored ProceduresCLR IntegrationWorking with DataWorking with XML DataTuning and Optimizing QueriesManaging and TroubleshootingMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo