Cursus Hebreeuws

‹ Terug

Cursus Hebreeuws - NHA

Niveau:
Taalcursussen vanuit het Engels
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 169

Ga naar Cursus Hebreeuws voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Meer leren over de taal van de Bijbel? Volg de cursus Hebreeuws. Hebreeuws is in meerdere opzichten een boeiende taal. Het is een van de oudste talen en het grootste deel van de Bijbel is in het Hebreeuws geschreven. De taalcursus Hebreeuws biedt meer dan alleen een taalcursus. De Hebreeuwse taal is ongeveer 3000 jaar geleden in Israël ontstaan. Het is de taal van de Bijbel en de taal van prachtige poëzie en literatuur. Ook in Joodse gemeenschappen buiten Israël geven mensen les in deze taal. Modern Hebreeuws, ook wel Ivriet genoemd, is de hedendaagse taal in Israël. Hebreeuws leren spreken De nadruk ligt op spreekvaardigheid. Je krijgt levendige en heldere luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en praktische woordenlijsten. Van rechts naar links Kennismaken met vreemde tekens? Zelf eens ervaren hoe het is om van rechts naar links te lezen? Start met de cursus Hebreeuws.

Over

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.