MBO Basisopleiding Medewerker evenementenorganisatie

  • Home/
  • Rubrieken/
  • MBO Basisopleiding Medewerker evenementenorganisatie
‹ Terug

MBO Basisopleiding Medewerker evenementenorganisatie - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 402

Ga naar MBO Basisopleiding Medewerker evenementenorganisatie voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Lijkt het je geweldig om evenementen te organiseren? Dan volg je de mbo  basisopleiding Medewerker evenementenorganisatie van NTI. Je leert dan de meest uiteenlopende evenementen te organiseren. Zoals bijvoorbeeld congressen, beurzen, bedrijfsuitjes, voorstellingen, concerten en festivals. Je leert waar je op moet letten bij het organiseren van evenementen en weet de juiste mensen in te zetten. Kies je voor een beroep als evenementenorganisator dan kies je voor een veelzijdig beroep! Start bij NTI en haal al binnen 6 maanden jouw NTI-diploma!

Daarom kies je voor MBO Basisopleiding Medewerker evenementenorganisatie van het NTI:

  • Er zijn geen vooropleidingseisen
  • Persoonlijke begeleiding van een mentor
  • Je hoeft geen stage te lopen

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)