Agile Project Management Fundamentals

‹ Terug

Agile Project Management Fundamentals - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
11
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Agile Project Management Fundamentals voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Agile training / cursus maakt u kennis met Agile Projectmanagement. U leert de Agile methodiek toe te passen in een projectgeoriƫnteerde werkomgeving. Tenslotte maakt u kennis met de Agile planning en de verschillende tools en methodes die Agile teams gebruiken om hun projecten te monitoren.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn Agile Manifesto, Ffeature-driven development(FDD), Dynamic Systems Development Method(DSDM), DAD, test-driven development (TDD), BDD, Scrum, Dreyfus model, APM en nog veel meer.Uw resultaatNa het afronden van deze training heeft u uitgebreide kennis opgedaan van Agile.DoelgroepDe cursus is bedoeld voor managers en/of leden van projectteams die gebruik zouden willen maken van de Agile technieken tijdens hun werkzaamheden.Inhoud cursusDe training / cursus Agile Project Management Fundamentals is opgebouwd uit verschillende lessen:Agile Principles, Methodologies, and MindsetAgile PlanningPlanning and Monitoring Iterations in Agile ProjectsEngaging Agile Stakeholders and Leading Agile TeamsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo