Building Apps with jQuery Mobile

‹ Terug

Building Apps with jQuery Mobile - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
9
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Building Apps with jQuery Mobile voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze jQuery cursus maakt u kennis met het bouwen van mobiele apps met jQuery. U leert onder andere het maken van verschillende pagina's, hoe u UI-componenten kunt toevoegen en de configuratie van formulieren met jQuery. Daarnaast leert u over de verschillende stijlen en thema's in jQuery en het gebruik van de jQuery Mobile API. Als laatste in deze cursus wordt het gebruik van PhoneGap besproken.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn header bar, toolbars, radio buttons, Ajax, JSON data, XML data, configuratie van formulieren, Springboard en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met de basis en geavanceerde mogelijkheden van het bouwen van mobiele apps middels jQuery.DoelgroepDeze cursus is bedoeld voor iedereen die mobiele apps zou willen leren maken door gebruik te maken van jQuery.Inhoud cursusDe training / cursus Building Apps with jQuery Mobile is opgebouwd uit verschillende lessen:jQuery Mobile ? App Basics, UI Controls and NavigationjQuery Mobile ? Forms, Lists, Sets and TablesOptimizing jQuery Mobile AppsIntegrating jQuery Mobile with PhoneGapMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo