Fundamentals of IBM Connections Cloud

‹ Terug

Fundamentals of IBM Connections Cloud - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Fundamentals of IBM Connections Cloud voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online IBM Connections eindgebruikers cursus leer je meer over de basisfunctionaliteiten en mogelijkheden van IBM Connections Cloud. IBM Connections is een samenwerkingsapplicatie die online sociale netwerktools biedt voor werknemers van een bedrijf.Leer hoe je je profiel, account en meldingen kunt beheren, hoe je je contacten toevoegt, importeert en beheert, andere gebruikers kunt volgen en groepen aanmaakt.Verder leer je hoe je kunt werken met statusupdates, vermeldingen, hashtags en het plaatsen van bestanden.Daarnaast leer je hoe je een vergadering organiseert of hieraan deelneemt, bestanden upload om te delen, activiteiten en activiteitssjablonen maakt en beheert.Tot slot leer je hoe je bestanden kunt maken, importeren, bewerken en verwijderen. Leer je meer over het gebruik van mappen om bestanden te ordenen en zoek en deel bestanden met andere gebruikers.Uw resultaatJe bent bekend met de mogelijkheden van Connections en je kunt zelfstandig aan de slag met de applicatie.DoelgroepEindgebruikersInhoud cursusHoofdstukkenIBM Connections Cloud: Signing in & Managing AccountsIBM Connections Cloud: Adding & Organizing ContactsIBM Connections Cloud: Posting & Reacting to Status UpdatesIBM Connections Cloud: Using Meeting ToolsIBM Connections Cloud: Creating, Importing, & Organizing FilesIBM Connections Cloud: Using CommunitiesMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo