Developing With Python

‹ Terug

Developing With Python - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
7
Lesgeld per termijn:
€ 119

Ga naar Developing With Python voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Python cursus / training leert u de basis van programmeren met Python kennen. Naast de basis gaat deze cursus ook nog in op de geavanceerden technieken van Python. Denk hierbij aan OOP, exception handling, decorators, sequences, lambda functions en generators.Onderwerpen die verder aan bod komen in deze cursus zijn bijvoorbeeld classes, methods, objects, de built-in SYS module, XML manipulation, standard library modules, sequences, sorts en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze cursus bent u bekend met de basis als ook met de meest geavanceerde technieken van de programmeertaal Python.DoelgroepWebontwikkelaars die meer willen leren van de programmeertaal Python. Ook voor bestaande Python ontwikkelaars die hun skills willen upgraden.Inhoud cursusDe training / cursus Developing With Python is opgebouwd uit verschillende lessen:Python Language BasicsApplications of PythonAdvanced PythonMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo