Defensive Programming in C#

‹ Terug

Defensive Programming in C# - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Defensive Programming in C# voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze C# training leert u de basisprincipes van defensief programmeren in C# kennen. Zo leert u bijvoorbeeld de invoerapplicaties die er zijn, testing, error handling, planning en methhodes. Tevens leert u de risico's van C# te herkennen en leert u de beste manier om om te gaan met de input van de gebruiker en hoe WCF applicaties kunt beveiligen.Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere clean coding, using Visual Studio, UI applications, .NET applicaties, DLL highjacking, using dynamic SQL en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met defensief programmeren in C#.DoelgroepOntwikkelaars die te maken krijgen met de ontwikkeling van efficiƫnte, veilige applicaties en die graag meer willen weten over defensief programmeren in C#.Inhoud cursusDe training / cursus Defensive Programming in C# bestaat uit verschillende lessen:Defensive Coding Fundamentals for C#Defensive Coding for C#Meer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo