Data Warehouse Basiskennis

‹ Terug

Data Warehouse Basiskennis - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 129

Ga naar Data Warehouse Basiskennis voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Data Warehouse training leer je meer over de fundamenten en hoe je een data warehouse kunt implementeren. Een data warehouse dient als bron om uit grote hoeveelheden data, zinvolle analyses maken.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn de verschillende type databases, de basis van data warehousing, OLTP, OLAP, data in een data warehouse, het ontwerp van een data warehouse, data-opslag, weergave van data Azure en AWS data lakes en nog veel meer. Uw resultaatJe bent bekend met het fenomeen data warehousing. Je begrijpt de fundamentele kennis die nodig is om effectief gebruik te kunnen maken van grote hoeveelheden data door middel van data warehousing.DoelgroepData-analist, DatabasebeheerdersInhoud cursusHoofdstukkenData Warehouse Essential: ConceptsData Warehouse Essential: Architecure Frameworks and ImplementationMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo