Cafébedrijf

‹ Terug

Cafébedrijf - NHA

Niveau:
Horeca en evenementen
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 239

Ga naar Cafébedrijf voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Droom je van een eigen café? Volg de cursus Cafébedrijf Nergens zo gezellig als in het café. Houd je van mensen, het uitgaansleven en gezelligheid? Dan ben je een geboren kroegbaas. Volg de cursus Cafébedrijf en over 6 maanden ben je de trotse eigenaar van een goedlopend café. Als eigenaar van een cafébedrijf weet je alles over alcoholische en niet-alcoholische dranken. Over de houdbaarheid, hoe je drankjes maakt en hoe je ze schenkt. Hygiëne in de horeca In de cursus Cafébedrijf leer je over hygiëne en horeca-apparatuur in het bedrijf dat je exploiteert. Ook de fastfood sector en het petit restaurant komen uitgebreid aan bod. Klantgerichtheid Verder krijgt je tips voor het ontwikkelen van commerciële en sociale vaardigheden, klantgerichtheid, klachtenafhandeling, arbeidsomstandigheden en brandveiligheid. Cursus HOV Horeca Ondernemer De meeste toekomstige eigenaren van een horecazaak volgen naast de cursus Cafébedrijf ook de cursus HOV Horeca Ondernemer. De cursussen HOV en Cafébedrijf vullen elkaar perfect aan. Samen zijn de twee cursussen een logische, extra voordelige combinatie. Zet de eerste stap richting uitbater van een Cafébedrijf en verwezenlijk je droom. Na de cursus ben je goed voorbereid op de beroepspraktijk en weet je waar je aan toe bent als toekomstig café-eigenaar.

Over

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.