Fundamentals of debugging

‹ Terug

Fundamentals of debugging - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
9
Lesgeld per termijn:
€ 299

Ga naar Fundamentals of debugging voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze debugging training / cursus leert u de basis van software debugging, debugging tools en debugging best practices. In deze cursus komt tevens debugging in Visual Studio 2013 naar voren. Later in de cursus worden nog enkele debugging tools zoals Performance Monitor, PerfView, en DebugDiag nader toegelicht.Tot slot wordt er nog specifiek in gegaan op het debuggen in Windows. Kortom een cursus die verschillende manieren van debuggen behandeld.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met debugging en de verschillende manieren van debuggen.DoelgroepDeze cursus is bedoeld voor softwareontwikkelaars die meer willen leren over debugging in de breedste zin van het woord.Inhoud cursusDe training / cursus Fundamentals of debugging is opgebouwd uit verschillende lessen:Introduction to DebuggingVisual Studio 2013 DebuggingDebugging ToolsSoftware Debugging in WindowsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo