Data Visualization with Tableau

‹ Terug

Data Visualization with Tableau - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
16
Lesgeld per termijn:
€ 379

Ga naar Data Visualization with Tableau voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Tableau cursus leer je omgaan met data visualisaties en analyses binnen Tableau. Je leert hoe je visualisaties kunt delen en welke verschillende design technieken je kunt inzetten voor je visualisaties.Daarnaast ga je aan de slag met populairste Tableau grafieken en hoe je jouw data kunt verbinden met Tableau. Je gaat ook aan de slag met het optimaliseren van je data organisatie en het maken van effectieve dashboards.Tot slot leer je hoe je time dimensions kunt toepassen, hoe je Tableau maps kunt gebruiken, hoe je geavanceerde visualisaties in kunt zetten, hoe je custom berekeningen kunt uitvoeren, ga je aan de slag met scripts en wordt er stilgestaan bij de integratie van Tableau met R en Hadoop.Andere onderwerpen die aan bod komen zijn TabPy, Rserve, LOD expressions , data sources, cross-database joins en nog veel meer.Uw resultaatNa het afronden ben je bekend met het Tableau platform en kun je zelfstandig aan de slag met de mogelijkheden van Tableau.DoelgroepData-analistInhoud cursusHoofdstukkenTableau Interface and SharingTableau Visualization DesignTableau ChartsTableau Data ConnectionsTableau Dashboards and Data OrganizationTableau Time DimensionsTableau MapsTableau Advanced VisualizationsTableau CalculationsTableau ScriptingMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo