Certified Encryption Specialist (ECES) - incl. examen

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Certified Encryption Specialist (ECES) - incl. examen
‹ Terug

Certified Encryption Specialist (ECES) - incl. examen - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
16
Lesgeld per termijn:
€ 869

Ga naar Certified Encryption Specialist (ECES) - incl. examen voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Certified Encryption Specialist (ECES) training van EC-Council doe je uitgebreide kennis en vaardigheden op, op het gebied van cryptography. Je leert de basis van de hedendaagse moderne symmetric en key cryptography inclusief gedetailleerde algoritmes zoals Feistel Networks, DES, Blowfish en AES.Ook leer je bedreigingen te herkennen, backdoors te identificeren, virussen, de hacking cycle, basis concepten van ethical hacking en nog veel meer.Uw resultaatNa succesvolle afronding van deze cursus heb je uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van cryptography. Tevens ben je optimaal voorbereidt op het Certified Encryption Specialist (ECES) examen van EC-Council.DoelgroepIedereen die te maken heeft met het implementeren van VPN's of andere digitale certificaten.Inhoud cursusHoofdstukkenModule 1: Introduction and History of CryptographyModule 2: Symmetric Cryptography & HashesModule 3: Number Theory and Asymmetric CryptographyModule 4: Applications of CryptographyongModule 5: Introduction and History of CryptographyMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo