Cursus Indonesisch

‹ Terug

Cursus Indonesisch - NHA

Niveau:
Taalcursussen vanuit het Nederlands
Duur:
12
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Cursus Indonesisch voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Bahasa Indonesia: ontdek in Indonesisch deze prachtige taal Bahasa Indonesia is de nationale taal van Indonesië. Wil je dit unieke land met zijn bijzondere band met Nederland ervaren? De cursus Indonesisch helpt je goed op weg. Selamat datang! Welkom in Indonesië. Deze indrukwekkende?Gordel van Smaragd? bestaat uit ruim 13.000 eilanden. Door de uitgestrektheid van het eilandenrijk spreken de inwoner maar liefst 700 verschillende talen. Nederlandse woorden Sinds 1945 is?Bahasa Indonesia? de nationale taal van Indonesië. En hoewel het de moedertaal is van slechts 20 miljoen van de ruim 200 miljoen inwoners, verstaat naar schatting driekwart van de bevolking de taal. Beheers je het nationale Indonesisch, dan ben je gered in dit land. Bahasa Indonesia is een moderne en zeer dynamische taal. Door de band met Nederland bevat de taal veel Nederlandse woorden. Toegankelijk Goed om te weten: Indonesisch is geen lastige taal om te leren. Integendeel. Het is een vrij toegankelijke taal. Praktisch Indonesisch leren In de populaire cursus Indonesisch komen alle facetten van de Indonesische taal aan bod. De nadruk ligt op het praktische gebruik; je leert je redden in tal van alledaagse situaties. Eten bestellen, de weg vragen, een vriendelijk praatje aanknopen met de gastvrije inwoners en vertellen hoe mooi je het land vindt. Gaandeweg de cursus Indonesisch leer je allerlei interessante wetenswaardigheden over Indonesië en de Indonesische cultuur. Informeel en zakelijk Na het afronden van de cursus Indonesisch kun je de Indonesische taal lezen en schrijven en voer je zonder problemen een informeel of zakelijk gesprek.

Over

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.