Administering Windows Server 2012 R2 (exam 70-411)

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Administering Windows Server 2012 R2 (exam 70-411)
‹ Terug

Administering Windows Server 2012 R2 (exam 70-411) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
20
Lesgeld per termijn:
€ 389

Ga naar Administering Windows Server 2012 R2 (exam 70-411) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Windows Server 2012 R2 training / cursus leert u als systeembeheerder de kennis en vaardigheden die nodig zijn om Windows Server 2012 R2 in te richten en te beheren. Deze training is één van de drie trainingen die u leert om een Windows Server 2012 R2 infrastructuur op te zetten binnen een bestaande enterprise omgeving.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn WDS en monitoring, WSUS, DFS en FSRM, bitLocker, EFS, auditing, DNS, RADIUS, NPS, NAP, service accounts, WDC, FSMO & virtual DC cloning, RODC en password policies, backup en recovery, policies en templates, GPO manipulation en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training kunt u de core services van Windows Server 2012 R2 installeren, beheren en onderhouden binnen uw netwerkomgeving.DoelgroepDeze training is bedoeld voor IT professionals die willen leren hoe zij de core services binnen Windows Server 2012 R2 kunnen installeren, configureren en onderhouden. Deze training bereidt u tevens voor op het Microsoft examen 70-411. Dit examen is onderdeel van de certificering MCSA: Windows Server 2012Inhoud cursusDe training / cursus Administering Windows Server 2012 R2 (exam 70-411) is opgebouwd uit verschillende lessen:Deploying and Managing WDSUpdating and MonitoringFile Services and EncryptionNetwork Services and AccessRADIUS, NPS, and NAPService Accounts and PoliciesManaging Active DirectoryGroup Policy ProcessingManaging GPOs and PreferencesKennistestMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo