HBO-programma Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD)

  • Home/
  • Rubrieken/
  • HBO-programma Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD)
‹ Terug

HBO-programma Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1290

Ga naar HBO-programma Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij proeven aan de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening? Wil je signalen leren herkennen in probleemsituaties en inzicht verkrijgen in juridische dienstverlening? Dan is het kort hbo-programma SJD van Hogeschool NTI iets voor jou! In slechts 6 maanden behaal jij een certificaat. Wil je meer weten? Vraag dan de gratis studiegids aan of neem contact op met een studieadviseur. Wij staan voor jou klaar! 

Daarom kies je voor HBO-programma Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) van het NTI:

  • Geen vooropleiding nodig
  • Incl. praktijkbijeenkomsten en webinars
  • In 6 maanden af te ronden

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)