C++ Institute Certified Professional Programmer

  • Home/
  • Rubrieken/
  • C++ Institute Certified Professional Programmer
‹ Terug

C++ Institute Certified Professional Programmer - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
9
Lesgeld per termijn:
€ 329

Ga naar C++ Institute Certified Professional Programmer voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online C++ training leer je alles wat nodig is voor het C++ Institute Certified Professional Programmer examen. Je leert over het gebruik van templates, containers en STL utilities.Daarnaast leer je over het gebruik van sequence operations in C++, te denken valt aan algoritmes en lambda expressions. Tenslotte leer je hoe je STL sorting en merging operations kunt gebruiken.Andere onderwerpen die aan bod komen zijn advanced I/O, functors en nog veel meer.Uw resultaatNa het succesvol afronden ben je optimaal voorbereid op het examen C++ Institute Certified Professional Programmer.DoelgroepSoftwareontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenC++ Templates and ContainersC++ STL Algorithms and OperationsC++ Sort, Merge, IO Operations and FunctorsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo