Developing Skills for Alexa

‹ Terug

Developing Skills for Alexa - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
8
Lesgeld per termijn:
€ 219

Ga naar Developing Skills for Alexa voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Amazon training leer je meer over het ontwikkelen van skills en applicaties voor Alexa. Je gaat aan de slag met de architectuur van Alexa en de verschillende componenten van Alexa.Vervolgens zal je meer informatie opdoen over de implementatie hiervan. Daarnaast behandelen we de verschillende componenten van Alexa Skills en ga je aan de slag met re-built en custom skills om Alexa Skill Service en Alexa Voice Service werkend te krijgen.Ook leer je hoe je Alexa applicaties kunt ontwikkelen met behulp van de Java en Node.js SDK en hoe je deze applicaties kunt beheren met behulp van de uitgebreide mogelijkheden van API's.Verder staan we stil bij hoe je SSML kunt gebruiken om markups te maken en vaardigheden te beheren en hoe je Amazon Voice Service en de bijbehorende interfaces inzet voor het synthesizen en besturen van een voice user interface.Tot slot behandelen we de componenten van de Smart Home en Business API en hoe je businessplanningstaken kunt vergemakkelijken en beheren.Uw resultaatJe kunt vaardigheden en applicaties bouwen voor Alexa.DoelgroepSoftwareontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenAlexa Architecture and ComponentsSkill Development Using Alexa ComponentsWorking with ASK API Using Node.js and JavaWorking with SSML and AVSWorking with Smart Home and BusinessMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo