Fundamentals of Google Sites for Web

‹ Terug

Fundamentals of Google Sites for Web - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
4
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Fundamentals of Google Sites for Web voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Sites for Web cursus ga je aan de slag met Google sites voor het web. Heb je nog geen Google account, dan dien je eerst deze aan te maken voordat je van start kunt gaan met Google Sites.Wanneer je bent ingelogd leer je hoe je gebruik kunt maken van de interface en hoe je nieuwe sites kunt ontwikkelen.Tenslotte leer je content toe te voegen, titels, afbeeldingen, het integreren van kalender events en leer je op welke wijze je content kan toevoegen vanuit het gehele web.Uw resultaatNa succesvolle afronding ben je bekend met de functionaliteiten van Google Sites voor het web.DoelgroepEindgebruikersInhoud cursusHoofdstukkenGoogle Sites for Web: Creating SitesGoogle Sites for Web: Creating Site ContentGoogle Sites for Web: Integrating & Embedding Web Content in SitesMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo