Computer Hacking Forensic Investigator (CHFI) - incl. examen

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Computer Hacking Forensic Investigator (CHFI) - incl. examen
‹ Terug

Computer Hacking Forensic Investigator (CHFI) - incl. examen - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
40
Lesgeld per termijn:
€ 1749

Ga naar Computer Hacking Forensic Investigator (CHFI) - incl. examen voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze officiƫle door EC-Council uitgegeven CHFI training leert u alles om een Computer Hacking Forensic Investigator te worden.Deze CHFI cursus is een uitgebreide cursus waarin scenario's aan bod komen voor belangrijk forensisch onderzoek en stelt je in staat om aan de slag te gaan met verschillende forensisch onderzoek technieken. CHFI leert je via een uitgekiende methodische aanpak alles over het verkrijgen van digitaal bewijsmateriaal.Deze cursus is inclusief examenvoucher, certificaat van deelname, Instructor led training modules en officiele e-courseware.Icttrainingen.nl is de enige geautoriseerde partner van EC-Council voor online trainingen in Nederland.Uw resultaatNa afloop van deze cursus ben je optimaal voorbereidt op het Computer Hacking Forensic Investigator (CHFI) examen.DoelgroepSecurity professionals, systeembeheerders, juridische professionals, overheidsinstellingen, IT-managers, politie en meer.Inhoud cursusHoofdstukkenComputer Forensics in Today?s WorldComputer Forensics Investigation ProcessUnderstanding Hard Disks and File SystemsOperating System ForensicsDefeating Anti- forensics TechniquesData Acquisition and DuplicationNetwork ForensicsInvestigating Web AttacksDatabase ForensicsCloud ForensicsMalware ForensicsInvestigating Email CrimesMobile ForensicsInvestigative ReportsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo