Fundamentals of Linear Regression Models

‹ Terug

Fundamentals of Linear Regression Models - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
8
Lesgeld per termijn:
€ 209

Ga naar Fundamentals of Linear Regression Models voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Machine Learning is tegenwoordig overal, echter vaak onzichtbaar voor de meesten. Ontdek een van de fundamentele problemen in de wereld van Machine Learning en hoe dit wordt opgelost met behulp van klassieke Machine Learning en Neural Networks.Gebruik de Scikit Learn- en Keras-bibliotheken om een lineair regressiemodel te bouwen. Verken de technieken en risico's die gepaard gaan bij het gebruik van meerdere factoren voor regressie.Leer een van de technieken om de waarschijnlijkheid van een uitkomst te schatten. Tot slot leer je de stappen die benodigd zijn voor het bouwen van standaard regressie- en classificatiemodellen en hoe die gestandaardiseerd kunnen worden.Uw resultaatJe kunt door middel van de Scikit Learn- en Keras-bibliotheken een lineair regressiemodel bouwen.DoelgroepData-analistInhoud cursusHoofdstukkenLinear Regression Models: Introduction to Linear RegressionLinear Regression Models: Building Simple Regression Models with Scikit Learn and KerasLinear Regression Models: Multiple and Parsimonious Linear RegressionLinear Regression Models: An Introduction to Logistic RegressionLinear Regression Models: Simplifying Regression and Classification with EstimatorsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo