Data Analytics with Microsoft Power BI

‹ Terug

Data Analytics with Microsoft Power BI - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
7
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Data Analytics with Microsoft Power BI voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze cursus maakt u kennis met het beheren en analyseren van data door gebruik te maken van Microsoft Power BI. U maakt onder andere kennis met de verschillende concepten, het zoeken van data, data modeling en virtualisatie.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn Power BI app, Power BI groups, Power BI Gateway, append query, DAX en nog veel meer.Uw resultaatNa succesvolle afronding van deze cursus bent u bekend met het beheren en analyseren van data middels het gebruik van Power BI.DoelgroepDatabasebeheerdersInhoud cursusHoofdstukkenData Analytics using Power BI: ConceptsData Analytics Using Power BI: Data Sourcing and PreparationData Analytics Using Power BI: Data Modeling and VisualizationMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo