Develop Microservices with Java and Spring Cloud

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Develop Microservices with Java and Spring Cloud
‹ Terug

Develop Microservices with Java and Spring Cloud - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
12
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Develop Microservices with Java and Spring Cloud voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Microservices cursus leer je meer over microservices in combinatie met Java, Spring en REST. Je krijgt een introductie in wat microservices zijn en hoe de microservices architectuur eruit ziet.Daarnaast leer je hoe je microservices kunt bouwen met Spring Cloud componenten en wat de relatie is tussen SOA, ESB en microservices.Vervolgens staan we stil bij de concepten van microservices management en data management met Spring Cloud en behandelen we de REST architectuur samen met de verschillende REST operations.Tevens behandelen we de ontwikkeling van SOAP en microservices en gaan we verder met de configuratie van ActiveMQ. Tot slot behandelen we de microservices design patterns en hoe je logeaggregatie implementeert.Andere onderwerpen die aan bod komen zijn Eureka voor microservices, POJO, audit logs, APIs, UIs, troubleshooting en nog veel meer.Uw resultaatJe bent bekend met Microservices in combinatie met Java, Spring en REST.DoelgroepSoftwareontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenIntroduction to MicroservicesManaging Microservices and REST ArchitectureSOAP and Development of MicroservicesSecuring MicroservicesAdvanced Microservices ArchitectureAdvanced Microservices PatternsUI Patterns and TroubleshootingMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo