Deploying Data Tools for All Users

‹ Terug

Deploying Data Tools for All Users - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
2
Lesgeld per termijn:
€ 99

Ga naar Deploying Data Tools for All Users voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Bekend worden met de verschillende toepassingen van data science tools en de voordelen en uitdagingen bij het gebruikmaken hiervan, dat leer je onder andere in deze cursus. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn het data science platform, analytische tools, visualisatie tools, gebruikmaken van DevOps in combinatie met data science.Uw resultaatNa succesvolle afronding ben je bekend met de verschillende data science tools en weet je hoe je hier gebruik van kunt maken.DoelgroepDatabasebeheerdersInhoud cursusHoofdstukkenDeploying Data Tools: Data Science Tools

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo